Exterieur

Het exterieur van je auto is net als liefde op het eerste gezicht. Jij of jouw klant is in één oogopslag verliefd geworden op deze auto en wil hier zo lang mogelijk plezier van hebben.

Schade aan het exterieur is daarom erg vervelend. Bij Autoglans Schadeherstel beschikken we over verschillende soorten schade methodes en technieken voor het exterieur van je auto. 

Meld hier je schade

Grote schade herstellen

Heeft je auto grote schade opgelopen? Dit is erg vervelend. Autoglans Schadeherstel zorgt er graag voor dat je snel, veilig en met vertrouwen weer de weg op kan. Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van schadeherstel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

  • voor en na
  • Voor
  • Na

Grote schade herstellen

1
2
3
4
5
6

Spotrepair

Is er kleine schade ontstaan aan je auto? Dan kan spotrepair weleens de oplossing zijn! Dit is het plaatselijk bijspuiten van lakschade bij een schade ter grote van een A4 formaat. Bij kleine schade is het namelijk vaak niet nodig om een heel deel te spuiten, maar kan dit plaatselijk opgelost worden. Zie hieronder onze voor- en na resultaten.

  • Voor en na
  • Voor
  • Na

Restyle (uitdeuken zonder spuiten)

Heeft je auto een kleine deuk zonder lakbeschadiging opgelopen? Vaak kan dit opgelost worden zonder dat hierna het beschadigde deel van de auto gespoten moet worden. De deuk kan dan met restylen verholpen worden. Vaak tot de grootte van een twee euro muntstuk. 

Meld direct je schade

Koplampen herstellen

Last van vale of verweerde koplampen? Maak dan direct een afspraak bij Autoglans Schadeherstel. Verweerde koplampen zorgen er namelijk voor dat je minder zichtbaar bent en slecht zicht hebt op de weg. Dat kan gevolgen hebben voor jouw veiligheid en dat van anderen.

Wij zorgen door middel van het polijsten en eventueel het lakken met blanke lak dat het zicht op de weg weer optimaal wordt. Heb je binnenkort een APK-keuring? Dan is het zeker van belang dat je je koplampen laat herstellen. Wanneer je de koplamp moet laten vervangen, heb je vaak hogere kosten.

Bezoek onze locatie

Kunststof bumper reparatie

Per ongeluk een stoep geraakt tijdens het parkeren en is hierdoor je kunststof bumper beschadigd? Autoglans Schadeherstel biedt verschillende mogelijkheden om dit te repareren. Wil je weten hoe? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. 

Contact ons!

Wegenverf of vliegroest 

Witte verfspetters op je auto of kleine roestpuntjes op de lak? Dat is wegenverf of vliegroest. Het is belangrijk om dit tijdig te verwijderen anders wordt het steeds lastiger dit probleem op te lossen. Onze specialisten kunnen deze schade vakkundig verwijderen. 

Meld je schade hier

Steenslag behandeling

Iedereen heeft er wel eens last van: steenslag. Het komt vaak voor op de motorkap of bumper. Erg vervelend, maar vaak kan met een steenslag behandeling deze schade worden hersteld. Meer weten over onze behandeling en onze manier van werken?

Bel direct

Velgenschade

Net een stoeprandje geraakt? Wij beschikken over verschillende reparatietechnieken die ervoor zorgen dat je velgen weer als nieuw de deur uitrollen. Bekijk onze voor en na foto’s voor het resultaat.

Bezoek onze locatie

Hagelschade

Heftige hagelbuien kunnen zorgen voor schade op de carrosserie van je auto. Gelukkig kunnen onze schadeherstel specialisten dit verhelpen door middel van uitdeuken zonder spuiten. Ben je in een storm terecht gekomen? Neem dan een kijkje bij grote schade herstellen voor meer informatie.

Neem contact op

Wij zijn jouw partner in het herstellen van schades

Vraag offerte aan!
Autoglans Reconditioning Glascoating