Leaseauto inleveren?

Je hebt veel plezier gehad van jouw leaseauto, wat natuurlijk zorgt voor gebruikerssporen. Het wordt tijd om na te denken over de schade die op de leaseauto is gekomen. Lees verder hoe wij dit voor je kunnen oplossen.

Autoglans biedt de oplossing

Heb je schade aan je leaseauto en nadert de inleverdatum? De schade die aan de leaseauto zit moet worden gerepareerd. Dit kan je laten doen bij de leasemaatschappij, maar dit loopt vaak enorm in de papieren. Autoglans Schadeherstel biedt voor jou de oplossing!

Direct je schade melden

Voordelen

  • Offerte op maat
  • Kosten besparend
  • Geen verrassingen achteraf

Offerte op maat

Bij Autoglans Schadeherstel denken we graag met je mee. Het is erg vervelend als je onvoorziene kosten hebt. Wij beperken graag die kosten voor jou. Autoglans Schadeherstel maakt een offerte op maat voor jouw leaseauto. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Offerte

Kosten besparend

Door je schade te laten repareren bij Autoglans Schadeherstel bespaar je veel kosten!

Offerte

Geen verrassingen achteraf

Je leaseauto kan schadevrij worden ingeleverd. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de rekeningen die er achteraan komen.

Offerte

Hoe wij werken

In Veenendaal zit de schadevestiging van Autoglans. Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in het repareren van kleine tot grote schade in het interieur en het exterieur van auto’s. Na een bezoek aan onze locatie is jouw leaseauto weer als nieuw!

Bekijk onze werkwijze

Wij zijn jouw partner in het herstellen van schades

Vraag offerte aan!
Autoglans Reconditioning Glascoating